Romania → Germania → Belgia → Olanda → Anglia

Transport Persoane Anglia - Romania si retur Bilete de microbuz pe ruta Anglia - Romania si Romania - Anglia. Curse saptamanale.

Scopul nostru e sa va oferim o calatorie placuta si rapida, de aceea flota noastra de microbuze indeplineste toate standardele de siguranta si calitate.

Dispunem de un sistem performant de verificare si pregatire al masinilor

Soferii nostri sunt atent selectionati si pregatiti, ei sunt soferi cu experienta.

Punem accent pe punctualitate si facem tot posibiliul ca toti pasagerii sa fie in cala in momentul de plecare

Fiecare calator poate aduce cu el bagaje. In cazul in care o masina are prea multe bagaje exista posibilitatea atasarii unei remorci. Soferul stabileste in functie de cerintele tuturor calatorilor daca este necesara o remorca si va comunica personalului avizat acest lucru.

Orice calatorie cu noi are nenumarate avantaje precum: transport door-to-door, bagaje in limita a 40kg gratuite, curse saptamanale tur si retur, rezervari telefonice, discount-uri pentru grupuri si multe altele

  Wi-fi gratis

  Navigheaza linistit pe internet in drum spre destinatia ta

  Prize USB

  Va oferim accesul la prize usb pe intreaga calatorie

  Aer Conditionat

  Beneficiezi de confort termic pe intreaga calatorie

  Transport Romania - Germania - Belgia - Olanda - Anglia la adresa si retur

  Este foarte simplu sa te bucuri de calatoria spre Anglia, achizitionezi biletul la pret mic, ajungi la destinatie la timp, calatoresti intr-un microbuz modern si confortabil.

  Firma de transport Roby Tour Trans ofera servicii de transport persoane si colete Romania Anglia la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele de prima clasa te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Anglia la adresa dorita, avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite. Calatoreste cu noi!

  Anglia de la 120 £ de persoana

  Olanda/Belgia de la 120 € de persoana

  Plecari din Romania

  Miercuri – dupa amiaza / Joi – dimineata

  Plecari din Anglia

  Sambata si Duminica

  Roby Trans Tour va pune la dispozitie urmatoarele servicii: transport colete, transport persoane si transport masini/autoturisme din Anglia in Romania si din Romania in Anglia.

  Nu exista o greutate minima sau maxima. Orice colet poate fi trimis in Anglia cat si in Romania indiferent de greutatea acestuia.

  Pentru a ambala un colet, trebuie sa va asigurati ca incape intr-o cutie de carton sau daca nu incape sa il sigilati foarte bine. De asemenea, la ambalare trebuie sa tineti cont si de protejarea prin interior a continutului coletului, utilizati folie cu bule sau materiale speciale. Fiecare colet trebuie sigilat si lipit pe acesta destinatar si expeditor.

  Puteti trimite orice tip de produse inafara de: droguri, substante chimice stupefiante, explozive sau radioactive, bani sau cecurile cu valoare la purtator, metalele si pietre pretioase, bijuterii, arme de foc sau arme albe, inclusiv cele decorative, animale vii, marfurile perisabile, inclusiv alimentele perisabile de orice fel, de origine animala sau vegetala, bauturile alcoolice si tigari sau produse din tutun.

  Pe teritoriul Romaniei acoperim orice oras/judet. Majoritatea oraselor sunt acoperite cu ajutorul autoturismelor noastre iar in cele in care nu putem ajunge, apelam la parteneri pentru preluarea/predarea coletelor.

  Avand o platforma dedicata de transport, putem transporta aproape orice tip de masina/autoturism. Pentru mai multe detalii si o estimare de pret va rugam sa ne contactati.