Romania → Germania → Belgia → Olanda → Anglia

Transport Colete Anglia - Romania si retur Oferim transport colete pe ruta Anglia - Romania si Romania - Anglia cu preluare si livrare door-to-door. Detalii expeditor

Bazandu-ne pe nevoile romanilor plecati in Anglia dar si pe cele ale romanilor din tara, am dezvoltat un serviciu de coletarie pentu a eficientiza procesul de preluare si livrare al coletelor din Romania in Anglia sau din Anglia in Romania.

Timpul si dimensiunea coletelor au pus piedica clientilor nostri in privinta trimiterii/primirii coletelor in anii anteriori, astfel orice colet transmis prin Roby Tour Trans beneficiaza atat de livrare door-to-door cat si de preluare direct de la usa clientului.

Coletul tau este important pentru noi! Incercam sa facem tot posibilul ca livrarea coletelor catre destinatari sa fie cat mai sigura pentru a nu deteriora coletele.

Pentru a comanda un colet, va recomandam sa completati adresa completa dar si corecta a locatiei de preluare, cat si livrare in formularul alaturat.
Pentru a putea estima pretul transportului va rugam sa precizati dimensiunea coletelor specificand inaltimea, latimea, lungimea dar si greutatea acestora.
Inainte de a impacheta coletele va rugam sa citit cu atentie Regulamentul si Regulile de transport

  Detalii expeditor


  Detalii destinatar


  Informatii despre colet(e)

  Rezerva livrarea coletului

  Comanda livrarea coletului online pe site-ul nostru sau telefonic.​

  Asteapta livrarea

  Timpul standard de livrare a coletelor/pachetelor este de 48-60 de ore

  Livrare la adresa

  Coletul tau va ajunge direct la adresa ta in Anglia. Vei fi contactat de catre curier in ziua livrarii.

  Transport Romania - Germania - Belgia - Olanda - Anglia la adresa si retur

  Locul si ora variaza. Aceste detalii vi se vor comunica telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre un angajat al firmei noastre.

  Anglia de la 1.20 £ /kg

  Olanda/Belgia de la 1.20 € /kg

  Plecari din Romania

  Miercuri – dupa amiaza / Joi – dimineata

  Plecari din Anglia

  Sambata si Duminica

  Articole interzise si restrictionat

  Mărfurile interzise la transport vor fi prezentate autorităților competente, în vederea confiscării. Expeditorul și destinatarul vor suporta în totalitate consecințele legale. Pentru bunurile confiscate nu se acordă despăgubiri.

  Roby Trans Tour va pune la dispozitie urmatoarele servicii: transport colete, transport persoane si transport masini/autoturisme din Anglia in Romania si din Romania in Anglia.

  Nu exista o greutate minima sau maxima. Orice colet poate fi trimis in Anglia cat si in Romania indiferent de greutatea acestuia.

  Pentru a ambala un colet, trebuie sa va asigurati ca incape intr-o cutie de carton sau daca nu incape sa il sigilati foarte bine. De asemenea, la ambalare trebuie sa tineti cont si de protejarea prin interior a continutului coletului, utilizati folie cu bule sau materiale speciale. Fiecare colet trebuie sigilat si lipit pe acesta destinatar si expeditor.

  Puteti trimite orice tip de produse inafara de: droguri, substante chimice stupefiante, explozive sau radioactive, bani sau cecurile cu valoare la purtator, metalele si pietre pretioase, bijuterii, arme de foc sau arme albe, inclusiv cele decorative, animale vii, marfurile perisabile, inclusiv alimentele perisabile de orice fel, de origine animala sau vegetala, bauturile alcoolice si tigari sau produse din tutun.

  Pe teritoriul Romaniei acoperim orice oras/judet. Majoritatea oraselor sunt acoperite cu ajutorul autoturismelor noastre iar in cele in care nu putem ajunge, apelam la parteneri pentru preluarea/predarea coletelor.

  Avand o platforma dedicata de transport, putem transporta aproape orice tip de masina/autoturism. Pentru mai multe detalii si o estimare de pret va rugam sa ne contactati.