Romania → Germania → Belgia → Olanda → Anglia

Transport Masini Anglia - Romania si retur Oferim transport auto pe platforma

Deoarece punem un accent mare pe siguranța transporturilor, întreținerea echipamentelor, pregătirea personalului și a verificărilor periodice a echipamentelor și personalului, suntem mândri să vă propunem serviciile noastre profesioniste de transport intern și internațional de mașini.

În procesul de transport al mașinilor sunt oferite:

 • Transport prompt și sigur de la o destinație la alta;
 • Încărcarea și descărcarea autovehiculelor de către conducătorii auto;
 • Asigurarea transportului în cazul unor incidente;
 • Preluarea și predarea autovehiculelor pe bază de proces verbal și CMR;
 • Flexibilitate, corectitudine și respectarea condițiilor contractuale;

  Detalii expeditor


  Detalii destinatie


  Informatii despre autoturism(e)

  Transport rapid

  Unul dintre cele mai rapide servicii de transport masini Anglia (UK) - Romania. Cu noi, masina dumneavoastra va ajunge in maxim doua zile.

  Direct la adresa

  Pentru a oferi un serviciu impecabil, oferim varianta de a va livra masina direct la adresa.

  Preturi competitive

  u totii stim ca transportul masinilor din strainatate nu este tocmai ieftin. Compania noastra, insa, va ofera o oferta personalizata in functie de nevoile si posibilitatile dumneavoastra.

  Transport Romania - Germania - Belgia - Olanda - Anglia la adresa si retur

  Pentru informații suplimentare legate de serviciul transport auto pe platformă vă rugăm să contactati telefonic unul din consultantii nostri!

  Plecari din Romania

  Miercuri – dupa amiaza / Joi – dimineata

  Plecari din Anglia

  Sambata si Duminica

  Roby Trans Tour va pune la dispozitie urmatoarele servicii: transport colete, transport persoane si transport masini/autoturisme din Anglia in Romania si din Romania in Anglia.

  Nu exista o greutate minima sau maxima. Orice colet poate fi trimis in Anglia cat si in Romania indiferent de greutatea acestuia.

  Pentru a ambala un colet, trebuie sa va asigurati ca incape intr-o cutie de carton sau daca nu incape sa il sigilati foarte bine. De asemenea, la ambalare trebuie sa tineti cont si de protejarea prin interior a continutului coletului, utilizati folie cu bule sau materiale speciale. Fiecare colet trebuie sigilat si lipit pe acesta destinatar si expeditor.

  Puteti trimite orice tip de produse inafara de: droguri, substante chimice stupefiante, explozive sau radioactive, bani sau cecurile cu valoare la purtator, metalele si pietre pretioase, bijuterii, arme de foc sau arme albe, inclusiv cele decorative, animale vii, marfurile perisabile, inclusiv alimentele perisabile de orice fel, de origine animala sau vegetala, bauturile alcoolice si tigari sau produse din tutun.

  Pe teritoriul Romaniei acoperim orice oras/judet. Majoritatea oraselor sunt acoperite cu ajutorul autoturismelor noastre iar in cele in care nu putem ajunge, apelam la parteneri pentru preluarea/predarea coletelor.

  Avand o platforma dedicata de transport, putem transporta aproape orice tip de masina/autoturism. Pentru mai multe detalii si o estimare de pret va rugam sa ne contactati.